Vitamine pentru bărbați pentru rezistența masculină: cum să restabiliți și să mențineți potența

Sfera intimă joacă un rol vital în viața unui om. Și nu vorbim doar despre funcții de reproducere (reproducere) sau recreative (relaxare și plăcere). Puterea potenței masculine crește semnificativ stima de sine și, prin urmare, starea psihologică generală, adică oferă o senzație de bunăstare psihologică. Nu este de mirare că cei mai importanți și puternici zei din toate culturile păgâne au fost descriși cu falouri uriașe.

Un om are probleme cu potența

În ciuda faptului că au trecut secole de pe vremea păgânismului, libidoul ridicat este încă considerat un atribut obligatoriu al oamenilor, iar „neputincioasa" este aproape cea mai cumplită insultă. Din păcate, din cauza multor factori, disfuncția sexuală apare din ce în ce mai des și acest lucru nu este practic legat de vârstă - chiar și băieții de douăzeci de ani pot deveni victime ale acestei afecțiuni.

Pierderea puterii tale masculine - care este motivul?

Scăderea potenței este foarte dureroasă pentru stima de sine masculină. Din păcate, în vremea noastră, nimeni nu este imun la acest flagel. Se crede că principala cauză a acestui fenomen este prostatita și tumorile genitale, cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, motivele sunt mult mai banale:

 • alimentație deficitară și lipsă de vitamine
 • stil de viață nesănătos și obiceiuri proaste
 • lipsa activității fizice
 • stres, frici și îndoială de sine
 • suprasolicitare
Bărbatul s-a confruntat cu o scădere a potenței

Cu siguranță 9 din 10 bărbați vor găsi toate aceste puncte în viața lor. Dar niciuna dintre ele nu necesită tratament medicamentos, ceea ce înseamnă că îmbunătățirea potenței poate fi realizată de unul singur. Adesea jumătate din problemele de sănătate pot fi rezolvate prin revizuirea stilului tău de viață: practicarea sportului, trecerea la o alimentație adecvată și reducerea la minimum a situațiilor stresante.

Chinuri la locul de muncă - schimbați-o, probleme cu soția - discutați din suflet sau mergeți la un terapeut de familie. La final, schimbă-ți atitudinea față de situație și ia-ți la inimă doar ceea ce este cu adevărat important și ia restul cu motto-ul „deci ce".

Potența poate fi crescută prin administrarea de vitamine

Probabil că singurul lucru pe care nu îl poți face fără a conecta resurse suplimentare este umplerea corpului cu vitamine. Din păcate, majoritatea vitaminelor nu sunt produse în corpul nostru, ci provin doar din exterior. Și cu mâncarea este imposibil să obțineți cantitatea necesară din acestea (cu excepția cazului în care, desigur, sunteți gata să absorbiți două lămâi și jumătate sau trei sute de grame de usturoi pe zi, de exemplu). Prin urmare, absolut toată lumea, atât bărbații, cât și femeile, tineri și bătrâni, este sfătuită să ia zilnic vitamine în plus față de alimente.

Cele mai multe vitamine masculine

Datorită metabolismului mai rapid, în comparație cu femeile, bărbații au propriile lor caracteristici „masculine": sunt inițial mai puternici fizic, mai durabili, mai des au nevoie de relații sexuale. Dar același metabolism accelerat servește, de asemenea, un deserviciu: îmbătrânirea organelor are loc mai repede, riscul de patologii cardiovasculare crește. Prin urmare, pentru a menține toate funcțiile corpului la nivelul adecvat, reprezentanții jumătății puternice a umanității ar trebui să acorde o atenție deosebită următoarelor vitamine.

Medicul a prescris vitamine pentru a crește potența masculină

Vitamina E (tocoferol)

 • Crește tonul corpului, care încetinește îmbătrânirea în general și ajută la menținerea energiei
 • Îndepărtează excesul de colesterol (ceea ce înseamnă că reduce riscul apariției aterosclerozei și a bolilor sistemului cardiovascular cauzate de aceasta) și are în general un efect benefic asupra vaselor de sânge
 • Participă la producerea de testosteron și mulți alți hormoni, adică contribuie la o erecție bună, este necesar pentru a îmbunătăți calitatea spermei
 • Acizii polinesaturați măresc apetitul sexual la bărbați

Se găsește în tot felul de uleiuri vegetale, nuci, leguminoase, ceapă verde, țelină și gălbenuș de ou.

Vitamina A (retinol)

 • Stimulează producția de hormoni (în special testosteron)
 • Reduce riscul de a contracta diverse infecții
 • Foarte bun pentru viziune
Nutriție fortificată pentru îmbunătățirea forței masculine

Cel mai mare conținut în morcovi și dovleac, caise, pătrunjel și spanac.

Vitamina C (acid ascorbic)

 • Reduce efectele negative ale nicotinei și alcoolului
 • Crește imunitatea și este o excelentă prevenire a inflamației (de exemplu, a prostatei)
 • Normalizează tensiunea arterială și reduce probabilitatea apariției bolilor cardiovasculare
 • Crește elasticitatea pereților vaselor de sânge, îmbunătățește circulația sângelui (și organele genitale, de asemenea)
 • Participă la sinteza hormonilor masculini

Se găsește în citrice, varză, morcovi, pătrunjel și ceapă verde.

Vitamine B (B1, B2, B6, B9, B12)

 • Susține rata metabolică și oxigenarea celulelor
 • Sunt extrem de importante în funcționarea creierului. Un creier care funcționează corect înseamnă o bună funcționare a tuturor organelor.
 • Responsabil de diviziunea celulară, adică de reînnoirea corpului (în special a ficatului)
 • Participați la sinteza moleculelor de ADN, ceea ce crește calitatea spermei
 • Promovați producția de hormoni, inclusiv testosteron
Nucile - un produs care conține vitamine B

Se găsește în pește de mare, produse lactate, nuci, leguminoase, morcovi și drojdie de bere.

Vitamine din grupa D (D2, D3)

 • Favorizează absorbția calciului, ceea ce face oasele și unghiile mai puternice
 • Sporiți producția de testosteron

Cel mai mult se găsește în uleiul de pește. Este prezent în cantități mari în lactate și fructe de mare, ouă de prepeliță.

Câțiva micronutrienți importanți

 • Zinc

  Acesta este un adevărat material de construcție pentru potența masculină, deoarece fără ea nu se poate forma molecula de testosteron. De asemenea, acest oligoelement are un efect pozitiv asupra motilității spermei. Se găsește în pește și fructe de mare, nuci, usturoi și gălbenușuri.

 • Seleniu

  Din lipsa ei, potența unui om nu numai că va scădea, dar se poate dezvolta și infertilitatea. Se găsește în aceleași alimente ca zincul, plus roșiile și porumbul.

Un bărbat cu o potență bună în brațele unei femei

Când vitaminele sunt prezente în organism în cantitatea necesară, se remarcă imediat: părul este strălucitor, pielea este radiantă, corpul este plin de energie. Din păcate, natura, dintr-un anumit motiv, nu ne-a răsplătit cu capacitatea de a le produce singure, așa că oamenii de știință au trebuit să creeze vitamine sintetice. Și acum există multe complexe de vitamine diferite, chiar și speciale - pentru a îmbunătăți potența la bărbați.

Deci, dacă observați în dumneavoastră o scădere a dorinței sexuale, deteriorarea potenței și oboseala constantă, trebuie clar să vă luați cu activitatea fizică și să beți un curs de vitamine pentru bărbați. Ai grijă de tine!