Cele mai bune modalități de a menține și crește potența

Potența tradusă din latină sună ca „putere" și, într-adevăr, acest termen este destul de consistent cu conceptul de „putere masculină". Potrivit opiniei general acceptate, potența apare de la sine odată cu vârsta, crește treptat și, odată cu apariția maturității, se estompează treptat. De fapt, potențialul masculin este departe de a fi un simplu fenomen, iar pentru apariția lui, întreținerea și creșterea necesită aplicarea unor eforturi din partea unui bărbat. Unii experți sunt de părere că potența, cum ar fi picioarele alergătorilor, trebuie antrenată. De aceea există o prevenire a potenței masculine.

exerciții pentru prevenirea impotenței

A eschiva ghearele impotenței este ușor

Toată lumea știe că potența masculină este un instrument foarte subtil, ale cărui funcții pot fi afectate de o varietate de factori. Dar departe de toate fenomenele negative sunt luate în considerare de bărbați atunci când încearcă să-și mențină și să-și crească puterea sexuală, sau mai degrabă, o erecție puternică de lungă durată.

Printre cele mai frecvente cauze ale slăbiciunii sexuale la bărbați, experții menționează următoarele:

 • temperatura ambiantă (se știe în mod sigur că atunci când corpul este răcit la bărbați, libidoul și abilitățile sexuale scad în general);
 • fondul emoțional într-un cuplu (cu cât este mai uniform, cu atât potența devine mai mare);
 • alimentația unui bărbat (cu cât este mai diversă și cu cât conține mai multe substanțe care sunt cu adevărat utile organismului masculin, cu atât se manifestă o potență mai bună);
 • inactivitate fizică (încărcăturile dezechilibrate contribuie la slăbirea corpului și fac potența mai puțin puternică);
 • substanțe toxice (chiar și o ușoară intoxicație voluntară a corpului masculin, adică fumatul și alcoolul, poate duce la o scădere a libidoului și o deteriorare a potenței);
 • boli cronice (indiferent de localizarea patologiei, aceasta va slăbi organismul, care își va direcționa toate forțele pentru a restabili funcțiile organului bolnav și nu la potență).

Din influența acestor fenomene, vechea prevenție îi protejează pe bărbați. Conceptul este larg răspândit, de mult cunoscut de toată lumea, dar acesta nu a devenit mai puțin valoros. Mari speranțe sunt puse asupra ei, deoarece numai ea poate nu numai să anuleze efectele nocive ale factorilor enumerați mai sus asupra potenței masculine, ci și să facă din trup o fortăreață inexpugnabilă capabilă să reziste altor pericole.

5 pași pentru menținerea potenței

Sarcina principală de prevenire a apariției impotenței este de a preveni apariția proceselor patologice care conduc la următoarele modificări:

 • scăderea producției de hormon testosteron;
 • slăbirea stabilității nervoase și psihologice;
 • lipsa acută de minerale și vitamine necesare funcționării glandelor sexuale și a corpului în ansamblu;
 • procese degenerative-distrofice în organele urinare;
 • deteriorarea circulației sângelui în zona locației glandelor și organelor sexuale;
 • scăderea imunității naturale.

Timp de câteva decenii, timp în care au fost efectuate studii ample asupra funcțiilor sexuale ale bărbaților și a influenței diverșilor factori asupra acestora, s-au găsit mijloace destul de eficiente care pot reduce influența acestora. Acestea includ nu numai medicamente, ci și remedii populare, exerciții fizice, o dietă specială.

Pentru a menține și crește potența la bărbați, li se recomandă să facă doar 5 pași pe drumul către o viață sexuală deplină:

 1. Renunțați la obiceiurile proaste care afectează sistemul circulator, sistemul nervos central și periferic, procesele metabolice și destabilizați fondul hormonal.
 2. Evitați situațiile stresante, în plus, acestea pot fi nu numai conflicte la locul de muncă sau în familie, ci și fluctuații bruște de temperatură, stres prelungit, inclusiv psihologic.
 3. Normalizați alimentația în așa fel încât să ofere organismului toate elementele și compușii necesari, precum și să evitați obezitatea sau malnutriția.
 4. Restabiliți activitatea fizică normală, adică nu vă suprasolicitați, dar în același timp mișcați pentru o circulație a sângelui, metabolism și absorbție mai active a nutrienților.
 5. Tratează bolile la timp, mai ales dacă pot deveni cronice.

Cu toate acestea, toate aceste fonduri nu pot fi comparate cu regula principală pentru prevenirea impotenței la bărbați în ceea ce privește ușurința în utilizare - sexul ar trebui să fie regulat, de cel puțin 2 ori pe săptămână. Acest lucru va activa activitatea glandei prostatei, va îmbunătăți starea inimii și a vaselor de sânge și va afecta pozitiv fundalul emoțional al bărbaților.

Ce medicamente pot fi utilizate pentru a preveni potența

Medicamentele sunt cele mai populare remedii pentru bărbații care decid să se apuce de prevenirea impotenței. Din păcate, nu toată lumea știe pe ce grupuri de medicamente să se concentreze pentru a normaliza funcțiile sistemului reproducător la bărbați și pentru a preveni perturbările în sfera sexuală. Majoritatea bărbaților consideră stimulentele de erecție ca atare, dar medicii nu recomandă să se lase duși de ei din cauza pericolului de a pierde complet potențialul masculin.

Cel mai adesea, următoarele medicamente sunt prescrise pentru a preveni disfuncția erectilă:

 • Sedative, dacă sunt frecvente situații stresante, depresie, probleme psihologice.
 • Medicamente antiaterosclerotice și medicamente care restabilesc permeabilitatea și tonusul vascular.
 • Complexe de vitamine și minerale.
 • Medicamente antiparazitare.
 • Preparate pentru menținerea imunității.

Toate aceste fonduri sunt luate cel mai bine după consultarea medicului, chiar dacă conțin exclusiv din plante sau alte componente organice. Faptul este că au o mulțime de contraindicații și pot interacționa negativ între ele sau cu alte medicamente.

Meniu sănătos pentru potență

Medicii numesc alimentația adecvată cel mai important punct în prevenirea disfuncției erectile la bărbați. Produsele ca mijloace de îmbunătățire a erecției au fost folosite de mult timp și sunt încă considerate mai eficiente și mai sigure decât medicamentele sintetice.

Următoarele alimente au un efect pozitiv pronunțat asupra sistemului genito-urinar:

 • seminte de dovleac, nuci si migdale;
 • carne de vită și miel;
 • ouă;
 • morcovi proaspeți, verdeață de țelină, usturoi.

Aceste produse conțin mult fosfor, care este necesar pentru funcționarea normală a sistemului genito-urinar.

De asemenea, este recomandat să consumați mai multe cereale și cereale: fulgi de ovăz și grâu, pătrunjel, mazăre și conopidă. Conțin zinc, o substanță necesară pentru sinteza testosteronului. Vitamina E, care se găsește în uleiurile de arahide și măsline, banane și leguminoase, ajută, de asemenea, la normalizarea activității glandelor sexuale.

Alte mijloace de prevenire

Un efect bun în prevenirea potenței este oferit și de remediile populare cu ierburi, miere și alte produse apicole. Pot avea efect sedativ, regenerant, antiinflamator, stimulator și imunomodulator.

Cele mai populare remedii populare conțin ginseng, Euphorbia Pallas, pulmonar medicinal. Condimentele - busuiocul, ghimbirul, ardeiul roșu și negru au și ele un efect bun de stimulare a potenței. Pot fi folosite ca supliment alimentar zilnic.

Împreună cu fondurile enumerate, bărbații sunt sfătuiți să viziteze în mod regulat baia pentru a preveni potența. Mai mult, nu este suficient doar să te încălzești în ea. Pentru a obține efectul preventiv maxim, trebuie să stați într-o baie de aburi umplută cu abur de zada, hrean sau cedru. Este suficient să luați astfel de proceduri o dată pe săptămână pentru a menține potența până la bătrânețe.

Un duș de contrast are un efect similar cu o baie. Îl puteți lua în fiecare zi, crescând treptat intervalul de temperatură și timpul de procedură. În acest caz, este recomandat să încercați mai întâi efectul dușului asupra extremităților inferioare, udând doar coapsele. Apoi puteți uda zone mai mari ale corpului, inclusiv pieptul și capul.

Potența este o parte integrantă a vieții unui bărbat, care, cu abordarea corectă, poate fi menținută până la 70 de ani sau mai mult. În acest caz, nu puteți recurge la medicamente și proceduri scumpe. Măsurile descrise mai sus au fost testate de mii de bărbați, cu toate acestea, implementarea lor necesită încă aprobarea unui specialist.