Ce mâncare este bună pentru creșterea potenței la bărbați?

fructe și legume pentru a crește potența

Care este cel mai bun aliment pentru potența masculină? Această întrebare este adresată, probabil, de fiecare reprezentant al sexului puternic. Medicii cred că, pentru a menține puterea masculină, alimentele bogate în zinc și fier ar trebui incluse în dietă.

Ce este rău pentru o erecție

Experții consideră că unele alimente conțin enzime care reduc producția de testosteron și agravează erecțiile.

Se crede că următoarele produse reduc potența:

 1. Produse afumate și cârnați. Acestea conțin toxine care au un efect dăunător asupra funcționării testiculelor. Drept urmare, pot apărea perturbări hormonale în organism. În plus, abuzul de acest aliment poate duce la dezvoltarea diferitelor boli ale tractului gastro-intestinal.
 2. Bauturi alcoolice. Medicii consideră că este dăunător consumul de băuturi alcoolice în orice cantitate. Acest lucru se datorează faptului că chiar și doze mici de alcool conțin toxine care ameliorează producția de testosteron. În plus, berea conține hormoni feminini care afectează negativ erecțiile.
 3. Bauturi carbogazoase. Sunt bogate în zahăr și cofeină. Aceste substanțe duc la deshidratarea organismului și reduc motilitatea spermei.
 4. Lapte gras. Această băutură conține o cantitate mare de estrogen, care afectează negativ libidoul masculin.
 5. Fast food. Consumul regulat de fast-food afectează negativ erecția. În plus, toxinele din aceste produse afectează producția de testosteron.
 6. Maioneză și ketchup. Aceste suplimente conțin colesterol, ceea ce afectează circulația sângelui. În plus, maioneza și ketchupul conțin grăsimi nesănătoase care pot afecta negativ funcția de reproducere.
 7. Alimente bogate în cofeină. După cum știți, această substanță distruge testosteronul liber și duce la impotență.
efectul negativ al alcoolului asupra potenței

Schimbarea dietei

Medicii au o vorbă: pentru a vindeca ceva, în primul rând, schimbați-vă obiceiurile alimentare. Pentru a crește potența, următoarele produse ar trebui incluse în meniu:

 1. Stridiile.Acest produs este un depozit de microelemente utile. Stridiile conțin, de asemenea, aminoacizi utili și zinc. Medicii cred că aceste substanțe pot crește potența de 2-3 ori. Cel mai bine este să mănânci stridii crude, deoarece toți nutrienții sunt evaporați în timpul tratamentului termic. Pentru cel mai bun efect, puteți adăuga puțină suc de lămâie la stridii.
 2. Cambulă.Acest pește este cel mai puternic afrodiziac. De mult timp s-a crezut că pentru a crește potența, trebuie să consumați o cantitate mare de vitamine din grupele A, E și B. Toate acestea sunt conținute în plată. În plus, acest produs conține proteine de înaltă calitate. Rețineți că balta nu trebuie consumată de persoanele predispuse la reacții alergice.
 3. Macrou.După cum știți, un om are nevoie de acizi grași pentru a crește potența. Cea mai bună sursă de acizi Omega-3 și Omega-6 este macroul. În plus, consumul regulat al acestui produs are un efect pozitiv asupra activității spermei. Macroul conține, de asemenea, o mulțime de iod, care, la rândul său, este un puternic afrodiziac.
 4. Ridiche.S-a crezut de mult că pentru a crește potența, trebuie să mănânci o mulțime de napi. Medicii explică acest lucru prin faptul că acest produs conține o cantitate mare de fibre și alte oligoelemente care au un efect benefic asupra potenței. Rețineți că navele conțin și minerale care stimulează producția de testosteron.
 5. Peşte.Peștele conține mult iod și fosfor. Medicii observă că aceste microelemente cresc puterea mai bine decât medicamentele speciale.
 6. Nuci.Acest produs conține o cantitate mare de vitamina E, zinc și magneziu. Aceste substanțe sunt cele mai capabile să crească potența. Medicii cred că este util să consumați 40-50 de grame de nuci în fiecare zi. Alternativ, puteți mânca alune sau arahide. Nucile conțin, de asemenea, o cantitate mare de acizi grași, care au un efect benefic asupra potenței.

Carne și ouă de pui

Experții consideră că este benefic să mănânci carne pentru potență. Acest produs conține o cantitate mare de proteine utile, care sunt ușor absorbite de organism. În plus, când carnea intră în corpul uman, începe să se producă tiroxină. Acest hormon are un efect benefic asupra menținerii excitabilității hormonale a centrilor nervoși. Cele mai sănătoase cărnuri sunt considerate carne de vită, curcan, pui și miel. Este recomandabil să aburiți aceste produse, deoarece acestea pierd toate proprietățile utile atunci când sunt prăjite.

De asemenea, trebuie să mănânci ciocolată neagră pentru a-ți crește dorința sexuală. Acest produs conține teobromină și feniletilamină. Aceste substanțe cresc semnificativ libidoul și au un efect benefic asupra sistemului nervos uman. Medicii cred că cel mai bine este să mănânci ciocolată neagră cu un procent de cacao de 65-70%. Rețineți că acest produs nu trebuie consumat de persoanele care suferă de boli hepatice sau hipertensiune arterială.

Un alt produs care crește potența sunt ouăle de găină și prepeliță. Oamenii de știință britanici au descoperit că persoanele care mănâncă cel puțin 2 ouă de prepeliță zilnic sunt mai puțin predispuse la impotență. Acest produs conține mulți aminoacizi care îmbunătățesc producția de spermă. În plus, ouăle de prepeliță conțin enzime benefice precum fierul și fosforul. Produsul este cel mai bine consumat crud.

sucuri de fructe și legume pentru potență

Băuturi

Medicii cred că consumul regulat de anumite băuturi poate avea un efect benefic asupra libidoului masculin. Se crede că sucurile proaspete cresc semnificativ potența. Sunt bogate în antioxidanți și urme de minerale care cresc producția de testosteron.

Cea mai bună băutură pentru stimularea dorinței sexuale este sucul de pepene verde. Conține o cantitate mare de citrulină, care, atunci când este ingerată, se transformă în arginină. Această substanță îmbunătățește circulația sângelui și are un efect pozitiv asupra erecțiilor.

Pentru a crește potența, puteți bea și lapte de iapă. Acest produs este renumit de mult timp pentru efectul său anti-îmbătrânire asupra corpului. Medicii consideră că consumul regulat de lapte de iapă îmbunătățește metabolismul și afectează pozitiv activitatea sistemului cardiovascular. Drept urmare, kumisul are un efect benefic asupra activității sexuale a unui bărbat. Experții consideră că nu se poate bea mai mult de un pahar din această băutură pe zi. Rețineți că kumisul este interzis să fie consumat de persoanele care au intoleranță la lactoză sau boli ale tractului gastro-intestinal.

Un alt remediu bun pentru potență este ceaiul de ghimbir. Această băutură conține o cantitate mare de minerale și aminoacizi. În plus, ceaiul de ghimbir conține vitamina A. Aceste substanțe elimină toxinele și stimulează erecția. Ceaiul de ghimbir este suficient de ușor de preparat acasă. În primul rând, luați rădăcina de ghimbir și curățați-o. După aceea, tocați-l mărunt și turnați apă clocotită peste el. Adăugați niște miere și lămâie la băutură. Ceaiul de ghimbir nu trebuie băut de persoanele care suferă de colită, gastrită și enterită.